özge özpirinç (ada) hakkında kısa bilgi
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
özge özpirinç (ada) hakkında kısa bilgi
vatanın hafta sonu ekinde bi röpörtaj vermiş ben sadice ada ile ilgili kısmını yazıcamm..
ada rolunu oynuyorum ada 1988 izmir dogumlu orta ustu bir ailede yetismiş ii egitim almıs bir genc kız.cocuklugunda n itibaren maceracı ve meraklı bir yapısı var. aktif ve rider bir karakter. evin tek cocugu olduguından özenli buyuturmus. kucuk yaslardan itibaren annesinin istegiyle bale piyono yüzme ve santrac gibi kurslara gönderilmiş kısa surede hepsinden sıkılmıs.kısacası CARPE DİEM felsefesiyle hayatını yasayan deli dolu bir karakter ada fakat hepimiz gibi onunda sırları var bu sırların neler oldugunu diziyi izleyince ögrenecegiz oynadıgım bölüm 18 ekim cumartesi aksamı yayınlanacak.
ALINTIDIR...
ada rolunu oynuyorum ada 1988 izmir dogumlu orta ustu bir ailede yetismiş ii egitim almıs bir genc kız.cocuklugunda n itibaren maceracı ve meraklı bir yapısı var. aktif ve rider bir karakter. evin tek cocugu olduguından özenli buyuturmus. kucuk yaslardan itibaren annesinin istegiyle bale piyono yüzme ve santrac gibi kurslara gönderilmiş kısa surede hepsinden sıkılmıs.kısacası CARPE DİEM felsefesiyle hayatını yasayan deli dolu bir karakter ada fakat hepimiz gibi onunda sırları var bu sırların neler oldugunu diziyi izleyince ögrenecegiz oynadıgım bölüm 18 ekim cumartesi aksamı yayınlanacak.
ALINTIDIR...
Geri: özge özpirinç (ada) hakkında kısa bilgi
ÇoOk GzL BiR KıZ ÇoK SeFiOrUm!!!...
kurukafa- Üye
Similar topics
» Pelin karahan hakkında genel bilgi..
» heygirl de pelin ve özge kankiliği (:
» izlenen diziler hakkında
» Arkadaşların sen yokken senin hakkında ne konuşuyor?
» heygirl de pelin ve özge kankiliği (:
» izlenen diziler hakkında
» Arkadaşların sen yokken senin hakkında ne konuşuyor?
1 sayfadaki 1 sayfası