İSTEKLERİNİZ
+4
cg_pk
cnsn15
yaSemin_asLiMm
nurhay@t
8 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Bİ İSTEĞİM VAR
gelecek bölüm tahminlerine sanırım biz konu açamıyoruz ama artık açılsın orada tahmin yapmak istiorumm
Geri: İSTEKLERİNİZ
yasemin demiş ki:gelecek bölüm tahminlerine sanırım biz konu açamıyoruz ama artık açılsın orada tahmin yapmak istiorumm
konular açılmıştır gelecek bölüm tahminlerine bakabilirsiniz...
ya bana birisi nasıl resim ekleyebileceğimi anlatır mı???????elimde biçok dağhan fotosu var ama ekleemedim...
cnsn15- Üye
Foruma resim eklemek (Resimli Anlatım)
İlk olarak http://imageshack.us/ sitesine giriyoruz.
Açılan Sayfada Gözat butonuna tıklıyoruz. Yüklemek istediğimiz resmi seçiyoruz.
Daha sonra Host it butonuna tıklıyoruz. Resim yükleme işlemi başlamış oluyor böylece.
Resim yükleme işlemi bittikten sonra bize bazı linkler veriyor. Bu linklerden Hotlink for forums (1) de olanını kopyalıyoruz...
cg_pk demiş ki:video eklemeyi gösterirmisin
---> bu şekilde bi işaret var ona tıklıyoruz sonra ordaki sitelerden birine giriyoruz
YouTube Dailymotion Google Video
Tamam
örn: dailmotion girdikten sonra istediğin videoyu açıyosun videonun altında ''karıştırabilir oynatıcı'' yazıyo onu kopyalayıp
Tamam
url bölümüne yani üstteki resimdeki boş kısma yapıştırıp tamam'a tıklıyoruz ve işlem tamamlanıyor...
saoL Bende BiLmiOrdUm naSıL ViDeO KuYuLaÇağInI??!!..
kurukafa- Üye
bn kavak yelleri avatra ve imzalarını hangi bölüme ekleyebilirimm bunun için kavak yelleri bölümüne konu açabilirseniz
yasemin demiş ki:bn kavak yelleri avatra ve imzalarını hangi bölüme ekleyebilirimm bunun için kavak yelleri bölümüne konu açabilirseniz
tmm cnm evt bende açmayı düşünüyodum hemen açıyorum konuyu
bence tema ve logo değişmeli.. böylede güzel ama site pek fazla gelişmiş değil isterseniz logo yapayım resimi yollayın:
pln-frnr- Üye
-
pln-frnr demiş ki:bence tema ve logo değişmeli.. böylede güzel ama site pek fazla gelişmiş değil isterseniz logo yapayım resimi yollayın:
hmm logo değişmeli bu resimden olursa ii olur olmazsa bn yollarım
ama tema noolucak logo bu resim için çhok büyük!
pln-frnr- Üye
-
biliorum ama çok zorunlu olmadıkça pek ilgilenmiom öle konularla bnm görevim daha çok siteyi kontrol etmek
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası