SOHBET ALANI
+6
melişcik
**aleyna**
sümo$
cg_pk
nurhay@t
yaSemin_asLiMm
10 posters
5 sayfadaki 6 sayfası
5 sayfadaki 6 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Geri: SOHBET ALANI
evet yaa okul meselesii aynen bnde cnmm ne çabuk geçtii günlerrrrrr haftaya okull varr yine o gıcık hocaların suratını görücemm
haftaya okul vr netten uzak kalcam cok siteye giremicam tatildeki gibi iyi bakın buraya olur mu ayy sanki temelli gidio muşum gibi
gir yine yaa tadı çıkmıoo sen olmayınca
karnemmi 2 tane 4'üm var gerisi 5 takdir aldımm seninki nasıl tatlım?
karnemmi 2 tane 4'üm var gerisi 5 takdir aldımm seninki nasıl tatlım?
tşk cnm girerim ya bn sizde girin ama giriosunuz zaten canlarım cok saolunn gözüm arkada kalmıoo bi girememiştim dedim he cansu vr buğra vr tmmdır
ayy karnen süpermiss bn teşekkür aldım bi mat. kötü 2 onu inş. düzeltirim bu dönem ayy mat. hocam bi zor soruokii offf :D yazılılarr yanii kötüydüü
ayy karnen süpermiss bn teşekkür aldım bi mat. kötü 2 onu inş. düzeltirim bu dönem ayy mat. hocam bi zor soruokii offf :D yazılılarr yanii kötüydüü
olsun cnm bnm düzeltirsin zaten 2. dönem daha önemli bu arada sende 7. sınıftın dimi?
ben en çok sbsden korkuyorum geçen sene bu kadar korkmuyodum nedense bu sene korkum arttı sen sbsden kaç puan aldın ben 453 puan almıştımm
ayy cnm süper almısın maşallah bn sbs günü coq hastaydım 365 aldım belki hasta olduğum için azdır bu sene yaseminle buğrada gircek :d
evet
hasta olman kötüü olmuşş
şey konuyla alakası yok ama bi soru sorucam forumla ilgili
bölümleri nasıl birbirinden ayırabilirim??
hasta olman kötüü olmuşş
şey konuyla alakası yok ama bi soru sorucam forumla ilgili
bölümleri nasıl birbirinden ayırabilirim??
ya hani farklı farklı kategoriler olurr mesela pelin ibrahim dağhan aslıı bunları ayırmak amaçlıı diorumm ben bölümleri açtımm ama ayırma işini bilmiorumm acemilik iştee
he cnm şimdi afiş asmakta strakür hiyera öle bişi vr ordan cnm ne forumu kurdunn kuzumm
saol cnm bnm
aslında sanada üye ol dicektim ama sen pelibocu deilsinn üye olmak istemezsin diee düşündümm ama istersne üye olll
aslında sanada üye ol dicektim ama sen pelibocu deilsinn üye olmak istemezsin diee düşündümm ama istersne üye olll
off pelibo mu olamam ki cnm deilimm ama bn başka nickle üye olurum ama girmem cnm
geçen gün zaten resmi sitede banlanıyodum bu yüzden :D
geçen gün zaten resmi sitede banlanıyodum bu yüzden :D
ya pelihancıyım ya ondan pelihan olmaz dediler dedim pelibo reyting için tmm mı deyincee çıktı kavga ölee
ayy allah korusun orda bölümüm var sonra cok emeğim vr bide mod. birini tanıom ama olsun banlar genede :D
yok etmem zaten ama biri bize coq kötü laf dedi ceza aldı galiba
cnm benim çıkmam lazım yarın görüşürüzz cok öptüm eklersn beni ordanda konuşuruz byy
cnm benim çıkmam lazım yarın görüşürüzz cok öptüm eklersn beni ordanda konuşuruz byy
5 sayfadaki 6 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6
5 sayfadaki 6 sayfası