pelibo aski diziye zarar verir
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
pelibo aski diziye zarar verir
PELİN'LE İBRAHİM'İN AŞKI DİZİYE ZARAR VERİR
gönül hocayla ropartaj yapılmış yani didem insellele - Dizide sevgiliyi oynayan Pelin Karahan ve İbrahim Kendirci’nin gerçek hayatta da birlikte olduklarına dair haberler çıktı. Sizce bu haberler diziye zarar verir mi?
Evet, zarar verir. Çünkü bu işin bu kadar başarılı olmasının en büyük sebeplerinden biri de samimi olmasıdır. Mesela Gönül’ü her gün elinde bira şişesiyle Beyoğlu’nun arka sokaklarında görsem, rolündeki samimiyetine inanmam. Ama bu demek değil ki, bir dizide oynuyorsanız her şeyden uzak olacaksınız. Benim de yazın bir aylık tatilim vardı. Her yeri gezdim, Çeşme’de, Bodrum’da tatilimi yaptım. Gece hayatım da vardı. Haftanın iki-üç gecesi ben de dışarı çıkarım.
gönül hocayla ropartaj yapılmış yani didem insellele - Dizide sevgiliyi oynayan Pelin Karahan ve İbrahim Kendirci’nin gerçek hayatta da birlikte olduklarına dair haberler çıktı. Sizce bu haberler diziye zarar verir mi?
Evet, zarar verir. Çünkü bu işin bu kadar başarılı olmasının en büyük sebeplerinden biri de samimi olmasıdır. Mesela Gönül’ü her gün elinde bira şişesiyle Beyoğlu’nun arka sokaklarında görsem, rolündeki samimiyetine inanmam. Ama bu demek değil ki, bir dizide oynuyorsanız her şeyden uzak olacaksınız. Benim de yazın bir aylık tatilim vardı. Her yeri gezdim, Çeşme’de, Bodrum’da tatilimi yaptım. Gece hayatım da vardı. Haftanın iki-üç gecesi ben de dışarı çıkarım.
Misafir- Misafir
Geri: pelibo aski diziye zarar verir
hatta şey duydum ibo efe-aslı öpüşmelerinde kıskanıomuşş o yüzden yine deniz-aslı olcakmış
Misafir- Misafir
evt bnde duydum ama yalandır üyelerin uydurması ibo nekide dediği olcak senarist karar verir buna !
ya böyle birşey olmadığına göre ne tartışıyosunuz iboyamı bakarlar fln diee hem neden zarar verirmiş ne saçma bişey buu kim ne derse desinnn herkese herşeye inat PELİBO yani tek gerçekk
cg_pk demiş ki:ya böyle birşey olmadığına göre ne tartışıyosunuz iboyamı bakarlar fln diee hem neden zarar verirmiş ne saçma bişey buu kim ne derse desinnn herkese herşeye inat PELİBO yani tek gerçekk
aynen
ebru_-karahan- Üye
-
Ruh HaLin :
Takımın :
Similar topics
» PELİBO AŞKI GAZETELERDE
» bu ismi cocugna verir miydin ??
» Diziye Yeni Biri Geliyor
» DİZİYE YENİ BİRİ DAHA GELİYOR
» Popstar aşkı bitti
» bu ismi cocugna verir miydin ??