Pinhanide Kurtarmaz!
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Pinhanide Kurtarmaz!
bir kaç gün öncenin haberi ama ben yine de paylaşayım dedim
Her ne kadar Kanal D Genel Müdürü İrfan Şahin, bu dizinin daha yılları var dese de Kavak Yelleri'ndeki "kör tuttuğunu öper" hali izleyicisini boğuyor artık...
Birinin sevgilisi,öbürünün kollarında,öbürünün sevgilisi,berikinin yeni sevgilisi olmuş filan derken iş havuz problemine döndü...
Bir de üstüne hastanedeyken aldığı acil çağrıya,ambulans götürmeden gidip sonradan fellik fellik ambulans arayan Aslı'nın durum saçmalığını da eklersek;bakın izleyici Sema kardeşim ne diyor..
" Çok seviyorum ama çok cıvıttı KavaK Yelleri.Artık Pinhani şarkıları da kurtaramıyor! "
Kaynak : Posta gazetesi/MesuT Yar
Her ne kadar Kanal D Genel Müdürü İrfan Şahin, bu dizinin daha yılları var dese de Kavak Yelleri'ndeki "kör tuttuğunu öper" hali izleyicisini boğuyor artık...
Birinin sevgilisi,öbürünün kollarında,öbürünün sevgilisi,berikinin yeni sevgilisi olmuş filan derken iş havuz problemine döndü...
Bir de üstüne hastanedeyken aldığı acil çağrıya,ambulans götürmeden gidip sonradan fellik fellik ambulans arayan Aslı'nın durum saçmalığını da eklersek;bakın izleyici Sema kardeşim ne diyor..
" Çok seviyorum ama çok cıvıttı KavaK Yelleri.Artık Pinhani şarkıları da kurtaramıyor! "
Kaynak : Posta gazetesi/MesuT Yar
Misafir- Misafir
Geri: Pinhanide Kurtarmaz!
bütün köşe yzarları dizimize hücum edio yaww bu kadar kötü bi dizi değil kavak yelleri dostluğun ve aşkın en saf hali bi kere
Geri: Pinhanide Kurtarmaz!
bnce eleştirikende bazen haklılar çok saçma ya bune herkes birbirinin sevgilisiyle bumu aşkın ve dostluğun saff halii yakında mine&efe su&deniz atakan&aslı yaparlarsa hiçç şaaşırmam
1 sayfadaki 1 sayfası