Moderatör Alımları Başladı
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Moderatör Alımları Başladı
moderatör alımlarımız başlamıştır...!
öncelikle mesaj sayısının 300'den cok olması ve en az 50 konu açmış olması gerekiyor...
1. kaç sitede moderatörsün / moderatördün:
2. günde en fazla kaç tane konu açabilirsin:
3. günde en fazla kaç saat online olabilirsin:
4. nerelerde moderatör olmak istiyorsun(sadece fikir edinmek için son karar bizim):
bu konudan başvuru yapılması gerekmektedir.
öncelikle mesaj sayısının 300'den cok olması ve en az 50 konu açmış olması gerekiyor...
1. kaç sitede moderatörsün / moderatördün:
2. günde en fazla kaç tane konu açabilirsin:
3. günde en fazla kaç saat online olabilirsin:
4. nerelerde moderatör olmak istiyorsun(sadece fikir edinmek için son karar bizim):
bu konudan başvuru yapılması gerekmektedir.
Geri: Moderatör Alımları Başladı
forumdaki nickiniz: serkan_gokdemir
isminiz: serkan.
forumda günlük online süreniz: evimde ve çalıştığım yerde işim bilgisayar ile ilgili olduğu için tüm gün girebilirim.
forumda gün içinde online zamanınız: evimde ve çalıştığım yerde işim bilgisayar ile ilgili olduğu için tüm gün girebilirim.
istediğiniz bölüm: dizi sohbetleri.
yöneticilik tecrübelerim: aynı nickle arka sıradakiler dizisi ve temmuz karikutal fan sitesinde süper modum, sohbet fandada adminim, o sitelerdede aynı nickle yöneticiyim, incelemek isterseniz yöneticisi olduğum sitelerin linklerini verebilirim öğrenmeniz açısından, başka sitelerdede buna benzer görevler içerisinde bulundum.
olumlu veya olumsuz cevabınızı bekliyorum.
saygılarımla.
isminiz: serkan.
forumda günlük online süreniz: evimde ve çalıştığım yerde işim bilgisayar ile ilgili olduğu için tüm gün girebilirim.
forumda gün içinde online zamanınız: evimde ve çalıştığım yerde işim bilgisayar ile ilgili olduğu için tüm gün girebilirim.
istediğiniz bölüm: dizi sohbetleri.
yöneticilik tecrübelerim: aynı nickle arka sıradakiler dizisi ve temmuz karikutal fan sitesinde süper modum, sohbet fandada adminim, o sitelerdede aynı nickle yöneticiyim, incelemek isterseniz yöneticisi olduğum sitelerin linklerini verebilirim öğrenmeniz açısından, başka sitelerdede buna benzer görevler içerisinde bulundum.
olumlu veya olumsuz cevabınızı bekliyorum.
saygılarımla.
serkan_gokdemir- Üye
-
Lakap : Tsubasa
Ruh HaLin :
Takımın :
Similar topics
» Pelin Karahan Oyunculuğa Nasıl Başladı...
» Bur[A]kN[A]z artık moderatör...!
» cg_pk mega moderatör !
» Bur[A]kN[A]z artık moderatör...!
» cg_pk mega moderatör !
1 sayfadaki 1 sayfası