120.bölüm
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
120.bölüm
tahminleri alayım.......
_kavakyellerihastasi_- Üye
-
Ruh HaLin :
Takımın :
Geri: 120.bölüm
bence herşey yine eskisine dönecek efe aslı ıle deniz mine ile suda atakan ile devam edecek güvende çıkacak
orjinalkız_35_34- Üye
-
Ruh HaLin :
Takımın :
-Eskiye dönmeyecek çünkü Sarp iyi oyuncu, üstelik eskiye dönüp bayma riskini almayacaklar.
-Doğrudur Efe sempatik ama beklenti yüksek gibi geldi bana senaristler iyi bi senaryo bulamazlarsa patlayacak sanki.
-Bence aslı güven le efe arasında sene sonuna kadar gidip gelecek hatta sezon finali de bunlardan birini seçmesiyle falan bitecek gibi.
-Bu dizi de iki dinamik var, biri kötü adamlar, ailevi problemler falan, ikincisi de Aşk. Aşk tmm da, bu sezon diziye mafya babaları ya da ortalığı karıştıran kötü kızlar girecek gene.
-hayırlıs diyelim, bekleyip görelim.
-Doğrudur Efe sempatik ama beklenti yüksek gibi geldi bana senaristler iyi bi senaryo bulamazlarsa patlayacak sanki.
-Bence aslı güven le efe arasında sene sonuna kadar gidip gelecek hatta sezon finali de bunlardan birini seçmesiyle falan bitecek gibi.
-Bu dizi de iki dinamik var, biri kötü adamlar, ailevi problemler falan, ikincisi de Aşk. Aşk tmm da, bu sezon diziye mafya babaları ya da ortalığı karıştıran kötü kızlar girecek gene.
-hayırlıs diyelim, bekleyip görelim.
5007- Üye
-
Ruh HaLin :
Takımın :
bana kalırsa hiçte öle olmayacak bence herşey çok değişecek
efe girdi aileler girecek
metin ile nurgül evlenecek gibi duruyor
bakalım neler olacak
efe girdi aileler girecek
metin ile nurgül evlenecek gibi duruyor
bakalım neler olacak
orjinalkız_35_34- Üye
-
Ruh HaLin :
Takımın :
Tmm işte bence de herşey çok değişecek. Ama sarp dizi de kalacak. nurgül-metin muallak,metin in önce istanbul daki ailesini halletmesi lazım.
aslında bu diziyi güzel yapan biraz da bu:) tahminlere açık olması
5007- Üye
-
Ruh HaLin :
Takımın :
1 sayfadaki 1 sayfası